Kraamcadeau

Een sterrenhemel poster als kraamcadeau

Wil je graag iemand een uniek kraamcadeau geven voor een geboorte in 2020? Geef dan een gepersonaliseerde sterrenhemel poster.
Onze posters zijn een uniek geschenk en worden goed ontvangen. Gegarandeerd success! Wij hebben al veel klanten blij kunnen maken met een uniek geschenk.

Kies een van onze ontwerpen uit en voer de datum, tijdstip en locatie in van de geboorte. Vervolgens personaliseer je de poster met een originele tekst en je hebt een uniek cadeau. Nergens vind je een leuker kraamgeschenk!

Kraamgeschenk bestellen

Maak een gepersonaliseerde poster en kies desgewenst een bijpassende lijst. Voer het adres in van degene die het kraamcadeau moet ontvangen en plaats de bestelling.

Laat ons per mail weten dat je bestelling een kraamgeschenk is en wij zorgen er voor dat het feestelijk wordt ingepakt en voegen er een leuk kaartje bij.
Daarnaast zorgen wij er voor dat het op tijd bij de ontvanger komt en sturen wij de factuur niet mee met de bestelling.

Kortom: wil jij een uniek en persoonlijk kraamcadeau geven? Dan zijn onze sterrenhemel posters precies wat jij nodig hebt.

Wat is een leuk kraamcadeau?

We zien vaak dat ouders blij worden van onze posters als kraamcadeau. Dit komt doordat ouders het waarderen als zij een cadeau krijgen welke een bijzonder moment vastlegt. Want dat is een geboorte ook! Een moment voor de ouders om nooit te vergeten. Daarnaast vinden ouders het leuk om een cadeau te krijgen wat persoonlijk is. Een poster met de stand van de sterren precies op het moment van de geboorte is natuurlijk heel persoonlijk. Maak het af door een leuke tekst toe te voegen.

Poster cadeau voor een jongen

Ben je op zoek naar een persoonlijk kraamcadeau voor een baby jongen? Speciaal voor jongens hebben wij stoere en kleurrijke posters. In onze kinderkamer categorie vind je posters die speciaal gemaakt zijn voor baby’s en kinderen. De gebruikte kleuren zijn speciaal geselecteerd voor baby’s. Het zijn de kleuren die de pasgeborenen als eerst zien en wetenschappelijk bewezen het best op reageren. Voor de jongens hebben we speciale blauwe posters zoals Neptunus en The Whale.

Mocht je niet per se van de traditionele blauwe kleur houden voor jongens, dan hebben we nog steeds genoeg keus voor je.

Poster cadeau voor een meisje

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een baby meisje? Ook voor meisjes hebben wij kleurrijke posters. In onze kinderkamer categorie vind je posters die speciaal gemaakt zijn voor baby’s en kinderen. De gebruikte kleuren zijn speciaal geselecteerd voor baby’s. Het zijn de kleuren die de pasgeborenen als eerst zien en wetenschappelijk bewezen het best op reageren. Voor de meisjes hebben we speciale roze posters zoals Swan Lake en Love You.

Wat geef je een tweeling cadeau?

Je kunt twee sterrenhemel posters als kraamcadeau geven, natuurlijk. Maar het is natuurlijk leuker als je er iets bijzonders van maakt. Een tweeling, of zelfs een drieling komt niet vaak voor. Neem contact met ons op en wij zullen speciaal een bijzonder product samenstellen. Wij kunnen namelijk in een groter formaat poster, zoals 70 cm x 50 cm, twee sterrenhemels verwerken. Dit doen wij graag voor een bijzonder gelegenheid zoals de geboorte van een tweeling. Via hi@sterrie.nl kun je contact opnemen met ons voor meer informatie.

Maatwerk

Wil je een poster laten maken voor een tweeling? Dan kunnen wij twee sterrenhemels combineren in één poster. Op een groter formaat twee sterrenhemels staat natuurlijk prachtig! Daarnaast kunnen wij onze posters maken in alle kleuren en vormen. Mocht je een ander lettertype willen, of de tekst op een andere hoogte, dan kan dat ook.

Wij bieden maatwerk aan mocht je jouw poster nog unieker maken. Laat ons weten wat je wensen zijn.

 

kraamcadeau